Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2023

Daniel Norgren / Black Vultures

Μια χαρά είναι το παιδί μη ανησυχείτε. Όλα θα μπούνε σε ροή, σιγά σιγά θ' αποκτήσουνε και κάποιο σκοπό, κάτι θα γίνει τέλος πάντων. Έχω να γράψω δώδεκα ημέρες και νομίζω ότι πέρασαν τρεις μήνες. Τώρα αυτό δε ξέρω πως να το ερμηνεύσω, θα ρωτήσω τη Ψυχ.

Λοιπόν, where were we? Στα γνωστά τα υπαρξιακά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα με το νέο έτος, το χάος παραμένει ως έχει και με ορίζει. Φέτο λέω, να προσπαθήσω να παίρνω τα πράγματα λίγο πιο αβίαστα και μπορεί ακόμα ακόμα να τ' αφήσω να με σύρουν. Σκέψεις άτακτες, σκέψεις πεταμένες. Είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε. Οπότε flow (go with the).

Μπορούμε όμως ν' ακούμε και τίποτα. Να εδώ π.χ. ακούστε ένα ωραίο τραγουδάκι (στο repeat αυτό το διάστημα), από άσχετο παλικαράκι που μου προτάθηκε από πολύ καλό φιλαράκι. Απλά και αβίαστα τον ρωτάω, άκουσες τίποτα καλό; Daniel Norgren κατέβασε λέει, το Buck. Oκ man, το κατεβάζω.

Και πέρασαν έτσι οι μέρες και βρίσκομαι κάπου μεταξύ Πλάκας και Λιτοχώρου, ποδαράτος, με το σακίδιο μου σε χαλαρή πεζοπορία (σιγά σιγά για να ζεσταίνομαι για το καλοκαίρι), και τ' ακουστικά στ' αυτιά. Και σκάει το τραγούδι Black Vultures (Μαύρα Όρνεα). Α λέω τι συμπαθητικό, καλέ τι ωραία που τα λέει ο κύριος Daniel. Και μου πετάει κάτι γαμάτο, απλό, αλλά τόσο μα τόσο αληθινό:

I got no place to go, but I don't wanna go anyway
Til the day I die, I guess this is just how it will stay

Μετά λέει για βόλτες με datsun, αλκοόλ, γυναίκες, μοναξιά, κ.α.

Χίπηδες, Μαλλιάδες, Σουηδοί. Σοφοί άντρες, μεγάλες αλήθειες.

Marxist Love Disco Ensemble / Material

Το νιώθω τελείως αδύνατο, αλλά θα προσπαθήσω να γράψω, έστω ελάχιστα.

Το 2023 με βρήκε με τις παρακάτω συνθήκες: +5 κιλά (κατά προσέγγιση, δε τα 'παμε ακόμα με τη ζυγαριά, μπορεί να είναι και παραπάνω), καπνιστή ξανά (ευτυχώς λίγα και υπό έλεγχο - ακόμα), και στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης (ε-ε-έρχεται, δεν αργεί). Α! επίσης από την Δευτέρα 27/12 ως και σήμερα 05/01, η αλλαγή του χρόνου με βρίσκει άρρωστο όπως και τη μισή Ελλάδα με το κακό χτικιό/στέλεχος GPXvac, Cosa-Vaca, GDPR και δε ξέρω και 'γω τι άλλο. Κατά τ' άλλα καλά.

Δε θα γράψω πραματάκια, αυτά είναι για όταν θα είμαι σε ήρεμη σχετικά ψυχική κατάσταση (οπότε θ΄ αργήσω). Να φανταστείτε, αυτή τη στιγμή, διαγράφω ένα σύνολο τριάντα περίπου σπαραγμάτων τα οποία είναι απλά ακατανόητα. Δεν υπάρχει λόγος να κουράσω. 

Αργία λοιπόν αύριο και ένεκα της παράδοσης, και επειδή αγαπάω αυτό το blog - για to blog ρε γαμώτο -, αναρτώ φρέσκια Μαρξιστική disco (ε ναι υπάρχει). 

Τιμάμε την αφετηρία μας, ασχέτως αν αποκλίναμε στη διαδρομή. Για τη Disco μιλάω.

"Occupy what you don't own, Tear all the things that you disown"

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year