Quantic & Nidia Góngora / Balada Borracha

Πόσο την πάω αυτή την τύπισσα μαζί με τον άλλο τον μαντράχαλο δε ξέρετε πόσο. Αγαπημένη Nidia Góngora από δε ξέρω και γω που στη Λατινική Αμερική (ντάξει το 'ψαξα, από το Timbiquí της Κολομβίας, τώρα μένει στο Cali, και όλοι ξέρουμε τι παίζει στο Cali), και τον άλλο αγαπημένο μου Quantic ή αλλιώς Will Holland, παιδί διαμάντι που αν είχα κόρη της παντριάς θα του την έδινα του μπαγάσα (κι' αυτός Cali μένει/έμενε/δε ξέρω).

Αυτή την πάω με τα χίλια από αυτή την τραγουδάρα La Plata / Τα φράγκα δηλαδή από το 2014 (πατήστε το link, τα σπάει, cumbiaρα απ' τις λίγες), και αυτόν από πάρα πολύ παλιά, περίπου 2001, εποχές πανεπιστήμιο (τσεκ εδώ), με τις μαγικές του τραγουδάρες. Η κα. Góngora, βέρα Κολομβιανή, ωραία μορφή, παραδοσιακή τραγουδίστρια, έπεσε πάνω σ' αυτόν τον τύπο και έχουνε κάνει και θα κάνουν κι' άλλα ωραία. Αυτός δε Αγγλάρας, φοβερός-τα πάντα όλα, την έχει δει τα τελευταία 10αριά χρόνια Λατινική Αμερική και κάνει παπάδες.

Το τραγούδι αυτό είναι από το τελευταίο Album τους, Almas Conectadas, τραγούδια δηλαδή για να κάνουμε κονέ, το οποίο όπως και τ' άλλα έχουν μπει βαθιά στο σκληρό. Οοοοόπα που λέει κι' η Nidia. Και το fun fact της υπόθεσης. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο σ' όλους τους πότες και μέθυσους του χωριού της. Νιώθω Τιμπικουιανός ήδη.

Επειδή ζεσταίνει και χαίρομαι θα το πάμε έτσι. Και βλέπουμε. Επόμενη ανάρτηση παραγγελιά.

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year