Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2022

Whale / Hobo Humpin' Slobo Babe

 Είχα ετοιμάσει μία δακρύβρεχτη ανάρτηση για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού, τη νιώτη που φεύγει, τα πουλιά που αποδημούν, τον αποχαιρετισμό στα ποτά που δε πρόλαβα να πιω, αλλά τελικά μετά από μία ελάχιστη, ήρεμη, κριτική ματιά στον καιρό της επόμενης εβδομάδας, αποφάσισα να παρατείνω τις διακοπές μου μέχρι όποτε κρίνω.
Και το πρώτο τραγούδι που μου 'ρθε στο μυαλό είναι αυτό. 90ίλα γαμώ.

Αντέ γα ρε φθινόπωρο που θες και να 'ρθεις.

Omar Shooli / Hab Isii (Hug Me)

Writers Block Beware..

Δεν είναι κλειστό το μαγαζί όπως μου ξανάπανε, αλλά δεν έχω ερεθίσματα και καταστάσεις που να με οδηγήσουν στο να γράψω. Η αλήθεια είναι ότι η σκληρή καθημερινότητα είναι η έμπνευση μου για τις περισσότερες αναρτήσεις. Τώρα, σε άδεια, απλά υπολειτουργώ. Βέβαια όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν, είμαι στις τελευταίες ημέρες της, κλείνει και αυτό το παράθυρο ρούχλας και ελαφράς αναρχίας και επανέρχομαι στο σκληρό βιοπορισμό, να βγάλουμε λεφτάκια για την επόμενη σαιζόν.

Την κατάθλιψη την βλέπω, έρχεται. Επιστρέφω την Τρίτη στη δουλειά, οπότε από Δευτέρα στις 5 το απόγευμα θ΄ αρχίσω να κοιτάω ψιλά στον ουρανό με εσωτερικούς παρακλιτικούς μονολόγους (μούρου μούρου γιατί θεέ, θέλω τζόκερ, μια πλούσια να μ΄ αγαπήσει, να βρω ένα πορτοφόλι με ένα εκατομμύριο, ξεχασμένος θείος από Αμερική χεσμένος στα φράγκα και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφέρει σταθερό εισόδημα χωρίς δουλειά).

Επειδή όμως δε πρόκειται να συμβεί αυτό (άθεος, δε παίζω τζόκερ, σιγά τον ομορφονιό, ποιος μαλάκας κουβαλάει εκατομμύριο σε πορτοφόλι, οι θείοι μου είναι από Αριδαία και Κατερίνη) θα συμβιβαστώ για μια ακόμα χρονιά, υποτασσόμενος ταπεινά στο κεφάλαιο για το γενικό ατομικό και οικογενειακό καλό. Τόσο απλά.

Πριν όμως επιστρέψω την Τρίτη, 23 Αυγούστου στην εργασία μου, χρωστάω ένα καλό ξενύχτι στον εαυτό μου. Και θα το επιχειρήσω σήμερα. Κανείς για παρέα; Με πουλήσαν ούλοι και όχι Αρβανιτάκη δε πάω (παρ' ότι είναι η τοπ ανάρτηση σήμερα στο blog; θα πει κάποια).

Τα βαρέθηκα όλα αυτά. Θέλω Σομαλική Ντίσκο-Μπούγκι-Ράγγα-Φανκ και ξέρω που θα τη βρω. Κανείς για λάκο;


p.s. Λίγο πριν το Post, χτύπησε το τηλέφωνο και έχω και παρεά. Αμέ. Τελικά με αγαπάει ο κόσμος. Κι' ας μη το δείχνει. Και ναι αυτό είναι παράπονο.

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year