Pulp / This Is Hardcore

Oh sweet Joy! Αλληλούια! Ο Γερβάσιος Πούλος με όλο το επιτελείο του Live In Athens!

Όλο το καλοκαίρι ήρθε κόσμος και κοσμάκης - στην Αθήνα φυσικά που αλλού - και να σου τα posts εδώ και να σου εκεί, και τούμπανα ολέ. Ζήλευα. Αλλά δεν εμφανίστηκε το συγκρότημα που πραγματικά θα με κατέβαζε κάτω. Οπότε χαλαρά εδώ στο Βορρά, να πλατσαρνάμε στη σκιά του Ολύμπου, χαζεύοντας τσι Αθηναίους να περνάν καλά.

Και εκεί που όλα έχουν μπει σε mode Νοέμβριος: Official Μήνας Οικονομίας, κοινώς σκάψε λαγούμι, μπες μέσα, χαλαρά να βγει ο μήνας, μαζεμένα να μη φάμε πολλά, τσουπ το πρώτο έξοδο του μήνα και μάλιστα προκαταβολικό. Μείον 110€ αν προλάβουμε την Παρασκευή στις 12:00 και τα κλείσουμε. Είναι η πρώτη μου φορά που θα στηθώ μόλις ανοίξει η διάθεση και μάλλον η τελευταία στη ζωή μου. Μπάλα δε πάω, ΤσουΛου δε βλέπω, Μπάσκετ τσούκου, Άλογα δε παίζω, Βίσση/Βανδή/Ρέμο κ.α. είπαμε μόνο με τα ποτά πληρωμένα συν χαρτζιλίκι 200€ για ψυχική οδύνη, εδώ θα τα σκάσω και θα τα χαρώ.

Τα 110€ είναι για δύο εισιτήρια. Ώριμος, σοβαρός κύριος ζητεί +one για μια μαγική βραδιά στο Φάληρο. Μόνο σοβαρές προτάσεις, πλήρης εχεμύθεια. dm.

Ραντεβού, με την ελπίδα να γίνει, Πέμπτη, καλοκαιράκι, Φάληρο κι' έτς.

Όταν παίξει αυτό (γιατί θα το παίξει) θα σκίσω το βρακί μου. Τα ΄χουμε πει.

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year