Body Count / Evil Dick

Editors Note, Parental Advisory, Explicit Lyrics και ότι άλλο νομίζετε 2.

Με αφορμή την ανάρτηση του καλού φίλου και επειδή δεν θα ξανα-υπάρξει ευκαιρία να ανεβάσω αγαπημένη καφρίλα, τη χώνω τώρα την ανάρτηση γιατί έτσι όπως πήγε το πράμα δε σώνεται. 

Από Δευτέρα trust me, Χατζιδάκις.

Θα με συγχωρέσετε όμως αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί δεν μπορώ και πολύ τις χοντρές λογοκρισίες (έκανα μία μικρή για το κοινό καλό, όπως κάνω καθημερινά), τους καθωσπρεπισμούς και λοιπά, και μιας και το φιλαράκι ήθελε πλοκάμι, τι να κάνω; Να τον κόψω; Δε θα το έκανα ποτέ. Άσε που σήμερα είπα και στη γυναίκα μου με ύφος περισπούδαστου blogger, Ξέρεις, Δώρα, πόσο δύσκολο είναι το Content Creation. Όχι Σταύρο δε ξέρω, αποκρίθηκε, και έστρεψε το βλέμμα της χαμηλά, καθώς χανόταν στο διάδρομο. 

Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το Content Creation, δηλαδή το τι στο διάτανο θα γράψεις, τι θα πεις - πως θα το πεις για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αναγνώστη, να περιηγηθεί στο site, να μείνει ώρα και άλλα τέτοια, ώστε μετά η κυρία γκουγκλ να πει, Α! ένα καλό site, ας το ανεβάσω στην αναζήτηση. Σοβαρά. Αυτό.

Και κει που λίγα άγχη είχα στη ζωή μου, τώρα έχω και το άγχος του Content Creation - Δημιουργία Περιεχομένου Μαρί. Βέβαια, θα μπορούσα να το κάνω και πιο απλό, να μη χρειάζεται να σπαταλώ χρόνο, μόνο δυο τρία λογάκια και τίποτα παραπάνω. Να σαν αυτό το link παρακάτω. Απλό, λιτό, απέριττο clickbait. Κάποια στιγμή εκεί θα καταλήξω, συνειδητά.

https://www.mothersblog.gr/news/story/128245/faii-skorda-o-gios-tis-zitise-to-mesimeriano-sto-krevati-ti-toy-servire

Ναί φίλε μου, Στο κρεβάτι ήθελε ο γιος της, στο κρεβάτι του το πήγε! Θεούληδες! Δείτε εδώ αποτελέσματα γκουγκλ. Φοβερό. Όχι κάτσε συ και σπάσε το κεφάλι σου να περιγράφεις τ' απερίγραπτα.

Οπότε, σιγά μη κάτσω ν' απολογηθώ για το πλοκάμι και κάθε πλοκάμι. Φέρτε μου λοιπόν Content, αλλιώς θα ξαμολήσω το διαβολικό πουλι. Τέλος με τα πρόστυχα. Once and for All.

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year