The Cranberries / Dreams (John Manning ''This Ones For Duff'' Remix)

Κανονικά θ' ανέβαζα αύριο, λόγω τις απίστευτης κούρασης που έχω σήμερα, αλλά για να το παίξω "τα κάνω όλα" και παράλληλα postάρω, θα κάνω την υπέρβαση. Και για να δείτε προκοπή - και προς θεού - μη με ματιάζετε, σήμερα· συμμάζεψα στο χωριό (πολλά chores), επέστρεψα στην πόλη, πότισα τα λουλούδια, έβαλα τη Μαριγούλα μπρος (αυτό κι' αν με κούρασε). συγύρισα στο σπίτι, μαγείρεψα για αύριο (σπετζοφάι), τάισα τη μικρή, έκανα τα μποτέ της μεγάλης, κάνω την ανάρτηση και παράλληλα ετοιμάζω και τα πράγματα για ένα ταξιδάκι αναψυχής. Οπότε επειδή θα αναψυχθώ σύντομα (με τη καλή έννοια - όχι τη μόνιμη), δε περιγράφω άλλο.

Το τραγούδι που αναρτώ θα ξενίσει, γιατί δε συνηθίζω να ακούω τέτοια, είναι πολύ happy electronica για μένα, melodic techno το λένε κάπως, πάρα πολύ τσίζι, αλλά μ' έπιασε η νοσταλγία για τα παλιά, και επειδή από Cranberries αυτό ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι, βάζω αυτό το remix, ελπίζοντας ν' αρέσει και σε άλλους εκεί έξω. Το ανακάλυψα προχθές και είναι συμβατό με το πλαίσιο "τραγούδια ανοιχτού παραθύρου". Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση γιατί ναι μεν είναι πάν-απλό στη σύλληψή του αλλά σου βγαίνει ότι ο remixer έβαλε μεράκι, το καταλαβαίνεις από τις λούπες και τα samples που έχει επιλέξει, συν τα κουνήματα στη κονσόλα. Όλα στο remix είναι γνωστά και προαποφασισμένα, αλλά νομίζω είναι τίμιο και αξίζει μία ανάρτηση. Εμένα μ' άρεσε, η κόρη μου το βρήκε βαρετό (δε μιλάει μπαμπά;) και αν ακούσετε μόνο τα πρώτα 3 λεπτά δε θα σας κακίσω, πάντως το σπάσιμο γίνεται στο 4:40. Και ναι, είναι όπως το φαντάζεστε! Χλιαρό! Σε κάνα κλαμπάκι όμως με ένταση, φωτάκια, κοκτεϊλάκια, και κάνα καλό DJ να παίζει με τα EQ, θα πάει καλά.

Δε θα 'λεγα όχι τελικά σε κάνα κλαμπάκι εφέτο. Άντε να δούμε θα αξιωθούμε;

Καλή ακρόαση λοιπόν! Επόμενη αργεί, γιατί θα λείψω επίσημα 6 ημέρες, τώρα βάλε με τα καράβια/κτελ/αραμπάδες 8. Φιλιά! τα λέμε τέλη Ιούνη με το καλό. Περαστικά στους πονεμένους!

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year