The Sisters Of Mercy / Temple Οf Love

Αυτός ο Οκτώβριος, αυτός...
Πέντε μήνες σε ένα, έτσι τον ένιωσα και τον βίωσα, ήταν δύσκολος και βαρύς και η Άση δεν είπε τίποτα. Συνήθως έχουμε ένα hint, κάπως μας προετοιμάζει, του τύπου, "τ' αγαπημένα ψαράκια θα πάνε αίμα αυτό το μήνα", αλλά τίποτα. Αυτόν το μήνα πήγαμε ξυπόλυτοι στ' αγκάθια για να μη πω το άλλο το σόκιν. Δε βαριέσαι, τελείωσε και όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες που έχουν και τα καλύτερα τσιτάτα, "Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό". 

Το κλείνουμε οπότε, nobody's hurt - ευτυχώς - αν και θα μπορούσε, πάει βγήκε και αυτός και πάμε για βαρύ χειμώνα. Δε πέφτουμε όμως, συνεχίζουμε δυνατά -πάμε, πάμε, πάμε*. Και με μία διαστροφή της σκέψης μου (που την κρατώ για μένα) και μου ήρθε τώρα, θα κλείσω με παλιακή original τραγουδάρα αυτόν το μήνα, παρ' ότι το τελευταίο μου μπαρ για Οκτώβρη ήταν ελληνάδικο· άσχετο (γαμώ είναι τ' άτιμα, τα ξαναρχίζω). 

Την εκτέλεση είχα καιρό να την ακούσω και πάνω σε μια απόγνωση του μήνα κατέβασα μια συλλογή του τύπου 80's essential Alternative's από έναν τύπο, και μπόι ο μπόι το ξανάκουσα, το ξαναθυμήθηκα και το ξαναχάρηκα. Τελικά ο μλκς το είχα το τραγούδι στο σκληρό μου από πολύ πολύ παλιά, εποχές Θεσσαλονίκης, τότε που χαζορόκιζα και καλά λόγω φίλων. Και προσέξτε είναι το extended το αρχικό όχι αυτό με την Ofra (που και αυτό καλό είναι, αλλά το original είναι άλλη πάστα ήχου). Τι ωραία που ήταν τότε στα μπαράκια (και τώρα ακόμα καλά είναι)....... Μη πω άλλα. Enjoy.

* Παραδοσιακή τραπεζική ιαχή

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year