Six Figgaz, Type One / TEKES

Τελικά αν είσαι καλός άνθρωπος σε κερνάνε μπύρες και στο τέλος αυτό μένει/μετράει. Γιατί τι ποιο χαρακτηρισμένη ολοκληρωμένη ζωή, αν στο μνήμα σου δε γράφει, ήταν μπρο, παντού τον κερνούσαν;

Ηλιθιότητες θα πείτε, λόγια του αλκοόλ, αλλά τώρα που τα γράφω αυτά μπήκα να πιω μια μπύρα στο Red (επειδή βρήκα να παρκάρω δίπλα, όχι δλδ τπτ άλλο, και μπήκα), λίγο πριν φύγω για το χωριό, ζήτησα και φυστίκια γιατι πεινούσα και γιατί προφανώς δε πέφτει η μούρη μου, και επειδή ειμαι καλός άνθρωπος μου ήρθε και μια μπύρα free plus φυστικια.

Γιατί έτσι μας άρεσει. 

Και επειδή δε παίζει εγώ να μην ανταποδώσω, εδώ ανεβάζω ατόφιο original Ελληνικό Grime από το παλικάρι που κέρασε τη μπύρα γιατί έτσι. 

Και δεν ειναι Δούναι και Λαβείν, καιρό τώρα ήθελα να ανεβάσω ΤΟ φοβερό crew απο Κατερίνη, τους οποίους τους βλέπω άνετα σύντομα National και γιατί όχι International. Γιατί έτσι μας αρέσει. Γιατί έτσι είμαστε εμείς, παραφάζοντας ατακάρα ενός τυπά φίλου από τα παλιά. 

Και αφού ήρθαν και τα πατατάκια, δε μπορώ παρά να μη παραγγείλω μια ακόμα μπύρα γιατί φιλοι έτσι είναι το πρέπον, το λέει και ο Ζαμπούνης στο 3.1.1., Μπαρ και γενικές συναναστροφές.

Άσχετο αλλα παίζει φοβερά blues τωρα. Alex! Πιάσε μια ακόμα ❤️

Δειτε παραγωγή εδω και, αφήστε τις μπύρες και τις μαλακίες. Big Shouts & Respects στα παιδιά, το αξίζουν.

Back by Dope Demand

Pet Shop Boys / A New Bohemia

Ralph Weeks & The Means of Production \ Nobody Loves Me (Like You Do)

Broadcast / Long Was The Year